STRONY

DNA dokazuje - Dr. Mun je Mierotvorec, ktorého očakávame (Mesiáš a Druhý Príchod)

DNA dokazuje - Dr. Mun je Mierotvorec, ktorého očakávame (Mesiáš a Druhý Príchod)




DNA a podstata dokonalého človeka

Vedci našli hladiny v DNA, ktoré doteraz neboli odomknuté.
Uvoľnenie plného potenciálu DNA môže zmeniť svet. Ľudstvo na pokraji svojej dokonalosti.

Ruský výskum DNA vysvetľuje javy, ako je jasnozrivosť, intuícia a energetická liečba. Ukazuje sa, že DNA môže byť ovplyvnená a preprogramovaná slovami a frekvenciami. To znamená, že modlitby a meditácia môžu zmeniť náš život. Čítanie a rozprávanie pravdy odomkýňa neodomknutý potenciál našej DNA.

Väčšina vedcov sa zatiaľ zaoberala iba s 10% DNA. Ale keď vedci začnú skúmať zostávajúcich 90% genetického materiálu, ktorý je akceptovaný ako "odpadová DNA", dosiahnu revolučné objavy!

DNA je niečo ako ekologický internet

DNA nasleduje rovnaké vzory ako ľudská reč. Chromozómy fungujú presne ako "pevný / holografický" počítač a reagujú na informácie o reči. Mnoho duchovných majstrov použilo silu myšlienok a slov na ovplyvnenie telo a osobnosť jednotlivca.

Obe slová a emócie majú určité vibrácie, ktoré ovplyvňujú našu DNA inak. Emócie lásky majú vysokú frekvenciu 528 Hz. Táto frekvencia má liečivú silu pre našu DNA. Odhalí tiež nové nevyužité štruktúry v DNA samotnej. Na druhej strane ľudia, ktorí neustále sťažujú alebo hovoria o problémoch, sú chorobné choroby, pretože ničí ich DNA.

DNA: Anténa k duchovným informáciám

Ukázalo sa, že DNA je anténa pre duchovnej informácii. S odomknutím všetkých kódov v ľudskej DNA, ľudstvo nevyhnutne dojde k zjednoteniu, pretože všetci budeme mať prístup k univerzálnej pravde. Zločiny a zneužitie sa skončia.

Vedci sa domnievajú, že DNA priťahuje informácie a prenáša ich na naše vedomie a ľudí okolo nás. Pôsobí ako anténa pre informáciu, pričom vlny každej osoby ovplyvňujú DNA druhých. Aby dieťa rozvilo schopnosť milovať a sympatizovať, musí ho prijímať z prostredia, ktoré potom odomkne tento latentný potenciál v jeho DNA.


Šesť úrovní našej DNA

Výskum DNA ukazuje, že v našej DNA existuje šesť úrovní kódov, ktoré sa odomkýňajú jeden po druhom.

Prvé tri sú zodpovedné za rozvoj nášho fyzického vedomia - "Fyzická duša". A ďalšie tri úrovni DNA sú zodpovedné za rozvoj nášho ducha - "duchovná duša". Iba keď odomkneme všetkých 6, môžeme dosiahnuť úplnú jednotu medzi duchom a telom. Ale každý vek umožňuje odomknúť len tú úroveň, ktorú sa podarilo dosiahnuť duchovním učiteľom toho času.

Odblokovanie úrovní DNA nás definuje ako typ človeka. Z nich môžeme jasne vidieť úroveň duchovného rozvoja každého človeka. DNA ukazuje, že náš duch a telo prechádzajú trojstupňovým procesom rastu: Formovanie, rast a dokonalosť. Nemôžeme preskočiť konkrétnu úroveň. Odomkýňajú sa jeden po druhom v závislosti od nášho životného štýlu. Alebo presnejšie z rezonancie nášho srdca:

FYZIKÁLNE ÚROVNE
Úroveň 1: Prežívanie - súvisí s najnižšími inštinktmi prežívania; sex a peniaze.
Úroveň 2: Vychutnávanie - súvisí s pitím, stravovaním a večierkami
Úroveň 3: Sila - postaviť seba nad druhými; vedenie a dominancia.

DUCHOVNÉ ÚROVNE
Úroveň 4 : Láska - (horizontálne) slúžiť a cítiť súcit - Empatia.
Úroveň 5: Pravda - (vertikálne) cítiť pravdu, mať právomoc ju nasledovať bez toho, aby sme súdili druhých a bez toho, aby nás ich názory odvádzali.
Úroveň 6: Zjednotenie - rozvíjať svoj duch, cítiť a dosiahnuť jednotu s ostatnými.

To ukazuje, kam sme dosiahli náš rozvoj ako ľudia; koľko zvieracieho alebo ľudského  dominuje v nás. Napríklad tý, v ktorých je odomknutá len prvá úroveň v DNA, sú veľmi závislí a hlavne poháňaní sexuálnymi inštinktami. Z toho môžeme pochopiť, prečo sú schopní cudzoložstva, znásilnenia a hýrenia, bez toho, aby cítili výčitky svedomia.

 U ľudí, ktorí odblokovali 2. úroveň, dominujúci sa u nich jedlo, pitie a večierky. Pomyslite, bez lásky a pravdy v kombinácii so sexuálnymi inštinktami, akým biednym životom len žijú. Kôli jedlu alebo alkoholu sú schopní ukradnúť alebo zabiť. Ovládajú ich zvieracie inštinkty a vášne.

Odblokovanie tretej úrovni je už fázou dokončenia - hľadaním sily a dominancie. To je dobré, ale ak ďalšie duchovné úrovne nie je odomknuté, títo ľudia nemajú lásku a necítia, čo je dobré a čo zlé. Preto sa stávajú dominantnými, tyranmi a manipulátormi. Ide často o psychopatoch - pretože u nich ešte nie je odomknutá schopnosť empatie.

Sú neschopní sympatie a všetkými prostriedkami sa snažia ovládať a mať autoritu a vlasť nad ostatnými. Zdokonalujú logiku, klamstvá, manipulácie a bludy do takej miery, že je ťažké si uvedomiť, čo robia. Inými slovami, môžu robiť zlo a ale presvedčiť všetkých, že je to pre nich to najlepšie. V dnešnom svete dominujú osobnosti tohto druhu vo všetkých sférach života.

Ak človek odomkol svojho ducha na úrovni formovania, odblokoval 4. úroveň v svojej DNA. Vtedy je schopný cítiť empatiu, súcit a má silnú túžbu pomáhať druhým. Ale bez odomknutých 5. úrovní (Pravda), nie je schopný cítiť, čo je správne a čo jnie. Inými slovami chýba vertikála a to vedie k humanizmu (relativizmu) - všetko je relatívne.

Preto títo ľudia môžu byť emocialne nestabilní a často upadajú do depresie. Okrem toho ľahko sympatizujú s hriešnym charakterom a túžbou druhých. Napríklad by mohli rozmaznať svoje deti alebo zo súcitu stimulovať ich sobecké túžby. Mohli by cítiť súcit za nesprávne a nemorálne správanie, ako je homosexualita, slobodný sex, rozvod, atď.

Dnešný sekulárny humanizmus a z neho výsledná sebecká kultúra voľného sexu a rozvodov sú dôkazom toho, že najvyššia úroveň odomknutá v dnešnej spoločnosti je štvrtá - Láska. To je úroveň, ktorú Ježiš odomkol pred 2000 rokmi - úroveň horizontálneho bratstva, ale bez rodičov - bez centra. Kam vedie láska bez centra? - k individualizmu a slobodnému sexu, ktoré vládnu v dnešnej spoločnosti.

Ale ľudia, ktorí odomkli DNA kód pravdy (5. úroveň), majú anténu k tomu, čo je správne a čo nie. Mocne cítia univerzálny štandard pre dobro a zlo. K nesprávnemu správaniu cítia bolesť ( ktorá je spôsobená Bohu, no aj ľuďom, ktorí ju spôsobujú). Je to preto, že ich DNA anténa pre pravdu je odomknutá. Existuje len málo ľudí v dnešnom svete,u ktorých je táto úroveň DNA odomknutá. Často sú prenasledovaní, falošne obvinení a dokonca aj zabití. Ale ich prínos k pochopeniu univerzálneho Božieho štandardu pravdy viedol ľudstvo k duchovnému pokroku a obnoveniu.

Dosiahneme dokonalosť iba vtedy, keď sú všetky šesť úrovne našej DNA odblokované. Posledná 6. úroveň uvoľňuje náš plný potenciál Božích detí, našej božskej prirodzenosti. Potom sa stávame dokonalými jednotlivcami a dosahujeme jednotu ducha a tela.

Keď človek odomkne šiestu úroveň DNA, stane sa "Božím chrámom", "Jedným s Bohom" a cíti jeho srdce ako svoje vlastné. Jeho duch je dokonalý. Jeho intelekt, emócie a vôľa budú reagovať priamo s Božím intelektom, emóciami a vôľou. To je dôvod, prečo takýto človek môže zjednotiť celý svet, pretože cíti hodnotu každého a spôsob, akým Boh cez neho pracuje.

DNA dokazuje, že Dr. Mun je Mierotvorec (Mesiáš)

Ak sa pozrieme aj na tých najrozvinutejších ľudí svedomia a náboženských vodcov, vidíme, že sa takmer nikto nedotkol tejto úrovne. V miesto zjednotenia a života pre druhých, národy, vedci a náboženskí vodcovia sa snažia ovládať druhýchy prostredníctvom sporov, vojen a vlasti. Hoci sa udierajú v hrudi, že sú lepší než drhí, dokázali len to, že duchovné úrovne ich DNA ešte nie sú úplne odomknuté.

Iba jedna osoba v histórii doteraz ukázala, že jeho DNA je úplne odomknutá. Toto je jediná osoba v histórii, ktorá oddala svoj život za zjednotenie a mier medzi všetkými náboženstvami, rasami, národmi a kultúrami. Je to človek, ktorý najviac prešiel prenasledovaním, hodený šesťkrát do väzenia práve kvôli svojej zjednocujúcej činnosti. Tento človek je prenasledovaný, pretože inšpiroval milióny, ktorí uzatvorili medzinárodné, medzirasové a medzináboženské manželstvá, prekonávajky historické bariery, nenávisti a predsudky - cez pravú lásku.

Je to človek, ktorý zastavil studenú vojmu (odobrala viac než 200 milionov životov). Prečítajte Kto skončil Komuinizmus? Niečo, ktoré CIA, USA a mnoho druhých vlastí sa pokúšali urobiť s vojenskou silou, no neuspešne, a on to postihol mierovou cestou. Je to človek, ktorého učenie odhalilo ako zastavíme konflikt medzi duchom a telom a zvíťazíme nad nimi, ako uspejeme zjednotitť manželov, rodičov a detí - cez pravú lásku. Inými slovami ako dosiahneme Boží ideál - mierový svet plný harmonie a porozumenia.

Dokonca DNK dokazuje, že tento človek San Mjong Mun je mesiáš, Mierotvorec, Zjednotiteľ, ktorého ľudstwo a náboženatvá toľko čakali. Iba jeho vízia mieru má silu zjednotenia, ktorá zmení svet, robiac Revolúciu svedomia a lásky. Dokonca aj Biblia jasne predpovedá, že pred druhým príchodom, nikto nebude schopný ukončiť konflikt medzi duchom a telom. A aby to ukončil znamená, že s jeho DNK a odblokujú všetky úrovne a dosiahne sa 7-ma úroveň spojenie s Bohom.


Potrebný je dokonalý človek, s ktorým všetky úrovne DNK sú odomknuté, aby sa otvorila cesta k zjednoteniu všetkých úrovní - individuaálnej, rodinnej, národnej, svetovej a kozmickej (medzi fyzickým a duchovným svetom). No tie sa odomkýňajú iba vtedy, ked ich človek praktikuje.


Tento človek už prišiel a my iba potrebujeme naučiť jeho zjavenie - Splnený zákon, ktorý Boh odhaľuje pred celým ľudstvom. Ak ho pochopíte, praktikujete a uplatníte vo svojom živote, odomknete celý potenciál vašej DNK a dosiahnete dokonalosť. Samozjeme iba prax vám dokáže, že je to pravda.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts