STRONY

Washington Times: Zásadná úloha v ideologickom studenej vojne

Washington Times: Zásadná úloha v ideologickom studenej vojne


Prostredníctvom Washington Times a ďalšími jeho vydaniami Dr. Sun Mjong Moon prevracia sily v ideologickej studenej vojne.

Washington Times bol založený v roku 1982, presne s cieľom oponovať ľavej disinformativej propagandr. Noviny sa rýchlo stávajú najcitovanými novinamy v Spojených štátoch a sú zdrojom 95% informácií Rádia Slobodná Európa a Hlas Ameriky v dobe studenej vojny.


Kľúčová úloha Washington Times

Svedectvo pána Ojamady:

"Chcem aby ste pochopili kľúčovú úlohu Washington Times pre otvorenie Ruska a východoeurópskych krajín k demokracii. Existuje mnoho médii v západnom svete a Amerike, ale pni nevedia, ktorým smerom ísť. Z tohto dôvodu, médiá a mnoho inteligentných ľudí sa skloňujú k liberalizmu a sú ľahko ovplyvnení marxizmom. Vedú slobodný svet k sebazničeniu.

Preto Dr. Mun založil Washington Times. Keby nebol založil Washington Times v roku 1982, vzniklo by oveľa viac problémov v západnom svete. Existovalo okolo 1.700 novín v Spojených štátoch, ale žiadny z nich nebol konzervatívny.

Všetky médiá mlčali o sovietskych stratégií prenikutia na Západ. Prykrívali všetky problémy komunistických krajín, ale kritizoval všetko v slobodnom svete. Až po založení Washington Times boli odhalené sovietske stratégie prenikutia do Západného sveta.

Potom ľudia od CIA a druhí, ktorí nemali možnosť zverejniť informácie o činnosti Sovietov v Anglicku, Francúzsku, Taliansku a ďalších západných krajín, prišli do Washington Times. Tieto fakty boli konečne oznámené verejnosti.

S príchodom Washington Times sa v USA začína nová konfrontácia. Konzervatívne sily, ktoré predtým nemali platformu sa vyraziť, sa začali organizovať a koordinovať svoje úsilia aby oponovali vplyvu liberálnych síl voči vláde.

Všetky trestné a násilné činy komunistov ukývané do tejto chvíly liberálnou tlačou sa začali otvorene ukazovať a vyšetrovať. Tento nový trend bol ovplyvnený predovšetkým Washington Times.

HLAS AMERIKY : ideologická vojna

Na základe informácií publikovaných od Washington Times, západné rozhlasové stanice vysielajúce do krajín východnej Európy (ako  Hlas Ameriky, Radio Slobodná Európa a ďalšie.) začali oznamovať do celého sceta sovietske stratégie a  zločiny. To pomohlo východoeurópskym krajinám - satelitom Sovietskeho zväzu vidieť Sovietov takých akými boli a tak sa stali čoraz viac kritickejšií voči Moskve ".

Thatcher pozdravia Dr. Moon príspevkom k pádu komunizmu


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts