STRONY

Nostradamus predpovedá o Mesiaci: Majster Mun - Prorok alebo Mesiáš

Dr. SAN MJONG MUN: Proroctvo alebo Mesiáš?

Nostradamus predpovedá o Munovi: Majster Mun - Prorok alebo Mesiáš
Nostradamus priamo používa slovo "Mun" vo svojich predpovediach. Opísal ho ako mierotvorcu s názvom Mun, rodený na Východe, prenasledovaný a nepochopený, nosiaci novú pravdu, spájajúcu náboženstvá proti komunizmu a požehnavací rodiny.
Podľa Nostradamus "Mun" je mesiáška osoba, na ktorú sme čakali, a všetci sa o nom dozvedia   ...  začiatkom 21. storočia sa cez neho vytvorí Nový svet mieru a prosperity na zemi ... Ale skôr, než bude uznaný, "Mun" a jeho nasledovníci budú prenasledovaní, predpovedá prorok.
Vo svojich predpovediach pre našu dobu Nostradamus hovorí o mesiášske osobnosti, ktorá pochádza z východu pod menom "Mun" (John Hogue, 1988: Nostradamus a Millennium). , Mun 'je kórejské meno a jeho význam zodpovedá výrazu "Božie slovo" alebo "Slovo dané Bohom", presne tak ako  sa hovorí v Biblii, že bude, nové meno' Mesiáša pri druhom príchode. Nostradamus ešte dáva veľa znakov, podľa čoho ho spoznáme. Tie všetky jasno vedú k v minulosti kontroverznému, kórejskému náboženskému vodcovi Sun Myjong Munovi.
1. Mun definitívne zodpovedá predpovedanému menu "Mun"
2. "Narodí sa na Východe"- tak ako sa narodil Dr. Mun
3. "bude prenasledovaný, nepochopený a uvrhnutý do väzenia," - to je zrejmé!
4. "Zjednotiť náboženstvá proti červenému (komunizmus)" - proroctvo, ktoré iba Sun Mjong Mun vykonaná.
5. "Požehná tisícky rodín". Ide o ďalší konkrétny znak, ktorý iba učiteľ Mun plní svojým masovým svadobným požehnaním.
Prave anti-komunistický príspevok kórejca Muna je jedným z hlavných dôvodov pre obrovskú negativity a prenasledovanie proti nemu. Dr Mun je kľúčová osobnosť k mierovému pádu železnej opony (Čítať). Ďalšou príčinou veľkého prenasledovania pred 40 rokmi sú masové svadobné požehnania, s ktorými doslova trasie staré konzervatívne myslenie. Čo tým myslím? Druhí robia všemožné zlo, a on robí svadby. Čо je na tom zlé? Problém je v tom, že spojuje Kórejci s Japoncami a to rodičia týchto nepriateľských krajín nemôžu v žiadnom prípade prijať. Skôr sú schopní zabiť svoje deti ako toto dopustiť. Dnes sú už bežné medzinárodné a medzirasové manželstvá. Dokonca aj vtedy negatívni rodičia pochopili, že kombinácia ich detí je neuveriteľne dobrá. Učiteľ Mun povedal, že práve svadby a manželstvá sú jediným spôsobom ako ukončiť nenávisť a predsudky z minulosti.
Ale kto je naozaj San Mjong Mun?  Dr. Mun bol ocenený americkým senátom v roku 2001 čestným ocenením  "Koruna mieru" pre jeho nesmierny prínos k svetovému mieru. Hoci aj  dlho prenasledovaný a nepochopený,dnes získal celosvetové uznanie za svoje úsilia za mier.  Generálny tajomník OSN Butrus Butrus-Ghali zablahoželal Rev Munovi k výročiu 90. narodenín -  "deväťdesiat rokov bohatých úspechov za mier a prosperitu ľudstva a spájanie  ľudí rôznych rás, náboženstiev, etnického pôvodu, národnosti a kultúry."
Federácia Rodín  je centrálna organizácia medzi stovkami, ktoré Dr, Mun  vytvára a stelesňuje jeho ideály za silné rodiny ako základ pre svetový mier. Strana rodiny je politická strana založená Dr. San Mjong Munom v Južnej Kórei.
Falošné mýty o Munovi a jeho hnutí  pochádzajú z jeho roli  v páde komunizmu. Konkrétnejšie zo založenia  Washington Times a Medzinárodnej organizácie pre víťazstvo nad komunizmom. Pred rokmi  nemecký najvyšší súd rozhodol, že zákaz vstupu Muna je protivokonstitucionny a dnes mnoho vlád ho prijíma na vládnej úrovni. Takto jeho naivní kritici sú už vyvrátení a Dr Muna sa prijíma so  stále vačším uznaním. Ale či je on táto mesiášska osoba, o ktorej predpovedá prorok?
Skoro vyšla jedna kniha, v ktorej tisíce kresťanských pastorov svedčia o zázrakoch okolo rev. Muna. Bol vytlačený aj jeho životopise, ktorý sa stal v Kórei bestselerom. V posledných rokoch, Dr Moon vyhlásil veľa proklamácií pre mier s výzvou na ukončenie rozdelenia a bariér v Božej rodiny a spoločným úsilím vybudovať mierový svet,po ktorom všetci túžime. Svetový mier je hlavným cieľom Dr. Muna  a desiatok organizácií, ktoré vytvoril. Sun Mjong Mun zotavuje rodinu a morálku, a jeho programy pre vzdelávanie charakteru sú študované v stále viac krajinách. Dr. Mun spracuje na vybudovaní Svetovej Dialnici, ktorá vyrieši ekonomické a kultúrne problémy sveta. Ale nech sa opäť pozrieme na to, čo opisal Notradamus a to, čo je napísané v Biblii.
Biblia a Nostradamus predpovedajú o nom
Milióny ľudí po celom svete sú presvedčení, že San Mjong Mun je druhým príchodom. Podľa existujúcich dát, božehnáva nad 40 miliónov rodín (údaje z roku 1997) Nostradamus prorokoval "Mun" a vyhlasuje, že zjednotí náboženstvá proti červenému (komunizmu).
Biblia hovorí o príchode červeného Draka (komunizmu) a hneď potom narodenie bezhriešneho chlapca, ktorý ukončí komunizmus, bude prenasledovaný a odmietnutý touto generáciou a bude pozývať ľudí z celého sveta na veľkú svadbu. Mnohí z pozvaných (kresťania) nebudú chcieť prísť. Podľa Biblie, Ježiš povie tým, hoci aj veriacim kresťanom, ktorý robia zázraky" "Nepoznám Vás, odíďte odo mňa vy, ktorí páchate neprávosť", ak neprijmú Druhý príchod.
Podľa Biblie Druhý príchod bude nová osoba s "iným menom, o ktorom nikto nevie", nie Ježiš sám. Druhý príchod Eliáša bolo uskutičnené rovnakým spôsobom, v osobe Jána Krstiteľa (inou osobou, s novým menom, ale s rovnakým poslaním).
V rukopisoch kórejských proroctviem z doby pred 500 rokmi, v úplnom súlade s Bibliou a Nostradamusom, sa podporuje tvrdenie, že Mesiáš sa narodí na Východe (Kórea), budú prenasledovaný pred tým než ho rozpoznajú a príjmu.
Biblia, Nostradamus a kórejské proroctvá sú jednomyseľní, že jeho meno bude Mun. Všetci sa zhodujú v tom, že sa to stane v dnešnej dobe (koncom 20. začiatkom 21. storočia.). Keď počujete o nebesnom synovi prichádzajúci s oblakmi (od svedkov) ako hovorí Biblia, "zdvihnite oči a uznajte, že kráľovstvo prichádza ."
V mnohých správach z duchovného sveta zakladatelia hlavných náboženstiev (Ježiš, Budha, Konfucius, Mohammed, atď.) svedčia svojim nasledovníkom o mesiášske role Dr. Muna (2001, c. Spravodlivosti?). Vyzývajú svojich pozemských nasledovníkov, aby sledovali a pochopili učenie Dr Muna, aby prekonali svoje rozdiely a sa zjednotili tak ako sú aj oni zjednotení v duchovnom svete. Tieto svedectvá boli zverejnené vo všetkých hlavných novinách v USA a mnohých ďalších krajinách.
Dobrí ľudia boli vždy prenasledovaní a nepochopení. Predpovede hovoriа, že Mesiáš bude prenasledovaný a nepochopený. Je to naozaj San Mjong Mun? Sekty nie sú dnes problémom, ale úzky pohľad, korupcia, nemorálnosť a sebectvo, nad ktorými Dr. Mun tvrdo pracuje, aby sa odstránili. či Munova ríša naozaj neprinesie Bohom sľúbený svetový mier? Čas ukáže!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts