STRONY

Lady Tacherová: List pre Dr. Muna

Lady Tacherová: List pre Dr. Muna

October 27, 2008 , 25 rokov Washington Times 

[160px-Thatcher-loc.jpg]
Thatcher blahoželala Dr. Munovi k príspevku ním založenými novinami Washington Times za pokojné ukončenie studenej vojny.

Lady Thatcher poslala svoje najlepšie priania k 25. výročiu Washington Times. Vyjadrila veľkú túžbu byť osobne prítomná a tiež svoje priznanie za "presné komentáry a reportáže na najvyššej úrovne" za štvrť storočia existencie novín.

V svojej gratulácii Thatcher vyhlasuje:

"Nebolo to ľahke, keď zakladateľ denníka, Dr Mun začal Washington Times ..., ale môžeme si byť istí, že dokiaľ Washington Times existuje, konzervatívne názory nebudú utopené ... myslím tým tvrdú opozíciu novín proti sovietskeho komunizmu a podporu, ktorú dal prezidentovi Reaganovi a mne samej pri ukončení studenej vojny. " Margaret Thatcherová

Dr Mun je známy ako zakladateľ Washington Times, hral kľúčovú úlohu pri páde komunizmu, a je považovaný za zástanca dialógu medzi náboženstvami a revolučný zástanca rodinných hodnôt.

Margaret Hilda Thatcherová, barónka Thatcherová bola prvý ženský premiér vo Veľkej Británii od roku 1979 do roku 1990. Bola členom Konzervatívnej strany a nazývaná Železná lady v sovietskej propagande.

Samotný Dr. Mun a jeho hnutie mimovládnych organizácií, ktoré sa zasvecujú mieru a dialógu, sa dostávajú pod ostrú kritiku od mnohých komunistických inštitúcií. Vo svojom liste pre Dr Muna Thatcherovej zdôrazňuje: "... A práve preto má mnoho kritikov a pesimistov, ale ja nie som jedným z nich."

Thatcher nie je jediná, ktorá pripisuje Dr. Munovi obrovskú úlohu za ukončenie komunizmu. Jeho úloha pri páde komunizmu bola opakovane uznaná Bielym domom. Prezidenti Reagan a Bush st.,senátor Utahu Orrin Hetch, predseda vlády Veľkej Británie Edward Heath a ďalšie hlavyštátov uznávajú kľúčovú úlohu kórejského Mesiáša Sun Mjong Muna, za pokojné víťazstvo nad marxistickým komunizmom. 

Reverend Mun je jedinečným novým náboženským lídrom modernej doby. Inštitút pre výskum svetových náboženstiev definuje Cirkev otca Muna ako najúspešnejšie nové náboženstvo 20. storočia.

Existuje len päť svetových náboženstiev a Sun Mjong Mun uspel v jednom živote vytvoriť nové, svetové nábožensto, ktoré ich spája všetkých. So svojími mierovými projektami úspešne spája tisíce vodcov v spoločnej práci za dosiahnutie svetového mieru.

Dr. Mun ovplyvnil rozvoj dnešných dejín viac než ktokoľvek na tejto planéte. Okrem Washington Times,je zakladateľom futbalové majstrovstvá Pohár mieru - mierový King Cup a desiatky ďalších organizácií za mier, z ktorých väčšina má zvláštne postavenie v  OSN. Má veľmi dôležitú úlohu v mierových rozhovoroch so Severnou Kóreou, Izraelom a Gázou.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts